Levertijd en verzending

Bestelkamagra verzend alle erectiemiddelen per briefpost met PostNL. De levertijd is binnen Nederland doorgaans 1 werkdag/postdag. Zie onderstaande informatie voor een uitgebreide uitleg.

Levering binnen Nederland

Al onze producten worden per briefpost verzonden. PostNL bezorgt van dinsdag tot en met zaterdag. Is jou bestelling voor 14:00 geplaatst en betaald, dan wordt deze meestal de volgende werkdag bezorgd.

Besteld & betaald voor 14:00 op:Bij jou in de bus op:
MaandagDinsdag
DinsdagWoensdag
WoensdagDonderdag
DonderdagVrijdag
VrijdagZaterdag
ZaterdagDinsdag
ZondagDinsdag

Volgens metingen blijkt dat: Ruim 95% van de briefpost op tijd bezorgd. Mocht de levering niet Bovens de volgende tabel zijn, is de uitloop meestal 1 werkdag.

Betaal met iDEAL of Bancontact om uw bestelling zo snel mogelijk in huis te hebben

Mocht je met handmatige overboeking betalen dan zal de verzending plaatsvinden nadat de betaling bij ons binnen is.

Levering in Belgie

Het leveren naar Belgie neemt doorgaans 2 tot 3 werkdagen in beslag. De reden hiervoor is dat de bestelling vanuit Nederland naar Belgie verzonden wordt. Vervolgens zal deze in Belgie opnieuw op de post gaan.

Gezien PostNL op zondag en maandag geen post bezorgt vragen wij u als u net voor of in het weekend besteld hier rekening mee te houden. Dinsdag zal dan als eerste werkdag getelt worden.

Levering in de rest van Europa

Bestelt u erectiemiddelen in Duitsland of een ander Europees land? Houd dan rekening met een levertijd van 2 – 5 werkdagen.

Pakket niet op tijd ontvangen?

Indien je jou pakket niet volgens de bovenstaande levertijd heb mogen ontvangen klik dan op pakket nog niet ontvangen.

Hulp nodig?